Judo Dedemsvaart sterk op toernooi in Beilen -25 maart 2023

Op het jaarlijkse Lentetournooi in Beilen was Judo Dedemsvaart met een mooie grote groep vertegenwoordigd.
Helaas een aantal zieken en geblesseerd waardoor er een groep van 16 over bleef.
Van deze 16 judoka’s wisten 3 jeugdleden de hoogste trede van het podium te beklimmen. Vince Lubbelinkhof, Nout Schlepers en Zeger Praas waren in vorm. Ze wisten met mooie scores hun tegenstanders te verslaan en namen dus de gouden medaille mee naar huis. Wat mooi was om te zien is dat de lesstof van de afgelopen periode werd toegepast en er werden verschillende technieken gebruikt, zowel staand als op de grond, om tot een score te komen.
Een mooie zilveren medaille was er voor Mike Kösters.
Mike wist maar liefst 6 partijen met de hoogste score af te sluiten maar liet zich in zijn eerste partij verrassen en kon hierdoor dus geen kans meer maken op een gouden medaille. Een mooie dag dus voor Mike.
Brons was er deze dag voor Han Prins, Daan Hagels, Meike Zandstra, Janine Mensink en Vester Roest.
De judoka’s die niet in de prijzen vielen vandaag hebben ook een prima toernooi gedraaid.
Voor sommigen hun eerste toernooi en voor anderen bijvoorbeeld hun eerste jaar in een hogere leeftijdsklasse. Een mooie dag en tevreden trainers/coaches.