Lidmaatschap

Judo Dedemsvaart

Voor jong en oud, jongens én meiden

Heb je 3 proeflessen meegedaan en wil je je aanmelden bij onze vereniging, dan kun je hiervoor het digitale aanmeldformulier invullen. In dit formulier is ook de incasso verwerkt voor het innen van de contributie. De contributie voor de clubtraining bedraagt € 18,00 per maand. Dit is het basisabonnement voor één keer trainen in de week.  
Wil je vaker trainen dan bedraagt de contributie € 30,00 per maand. Hiermee kun je onbeperkt trainen. Let op! Deelname aan de techniek- of wedstrijdtraining volgt na uitnodiging van of overleg met de trainer.
De contributie zal per automatische incasso per maand plaatsvinden.
In het aanmeldformulier is er ruimte om bijzonderheden aan te geven. We doelen hiermee op blessures of medische beperkingen zodat de trainer daarvan op de hoogte kan zijn.
Uiteraard stellen we het erg op prijs als u dit ook persoonlijk aan de trainer doorgeeft. Na het invullen van het digitale aanmeldformulier ontvangt u een bevestiging hiervan.
Verder staat in de mail de link naar de aanmeldpagina van Judo Bond Nederland. Bij lidmaatschap van Judo Dedemsvaart hoort ook  lidmaatschap van de bont. Dit is een persoonlijk lidmaatschap dat de judoka zelf moet afsluiten.

Ook ontvangt informatie over de aanschaf van een judogi, een judopak. Judo Dedemsvaart heeft speciale pakken met opgeborduurd logo. Deze zijn te koop bij Aalbers Textiel. Zij zijn bereikbaar op Tel 0523-613045 of per mail info@aalberstextiel.n