Onze sponsors

Als sponsor van Judo Dedemsvaart staat betrokkenheid voorop. Betrokkenheid bij de judosport, maar ook bij de vereniging die vele jonge kinderen met veel plezier laat sporten. Wilt u ook uw bijdrage leveren aan onze vereniging, dat kan.

Wordt Judo Dedemsvaart jaarsponsor en vind uw reclame uiting terug op onze website. Er zijn diverse mogelijkheden.

U kunt hierbij denken aan reclame uiting op de homepage, met een link naar uw eigen website of webshop. Ook zijn er mogelijkheden om uw bedrijf te promoten op de speciale sponsorpagina.

Wilt u sponsor worden?

Judo Dedemsvaart is een leuke vereniging, waar naast de sportieve prestaties op verschillende niveaus, het plezier van de leden een belangrijke plaats inneemt. Naast het plezier vinden we het ook belangrijk om onze judoka’s te stimuleren in hun ontwikkeling. 1x per jaar hebben we een bandexamen. Op deze dag kunnen de leden laten zien of zij de vaardigheden, die vereist zijn voor een hogere band, onder de knie hebben. Ook kunnen onze leden meedoen aan vele toernooien.

Naast de judogerelateerde activiteiten organiseren we jaarlijks een uitstapje, vieren we gezamenlijk Sinterklaas en gaan we ieder jaar op kamp. Verder zijn we als vereniging actief met ledenwerving en promotie van de judosport, via lessen die we aanbieden op scholen en door ons te laten zien op de jaarlijkse sportmarkt. Via de verkoop van chocolade brokken en acties als Jantje beton proberen we wat extra inkomsten voor de vereniging te creëren.

Om de judo leuk en betaalbaar te houden is Judo Dedemsvaart op zoek naar sponsoren die onze vereniging willen ondersteunen met een gepaste tegenprestatie van onze club. Wij staan open voor elk idee met betrekking tot sponsoring en gaan graag met u in gesprek over de diverse mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via onderstaand formulier.

In ons sponsorboekje hebben we de beschikbare pakketten uitgewerkt. Klik op deze link om het boekje (pdf) te downloaden.

Wilt u ook graag sponsor worden van Judo Dedemsvaart? Dat horen wij graag! Vul de gegevens in en wij nemen contact met u op.

Ga direct naar: