DK-12 JR Milan Kösters en Gabriël Cotorobai kampioen Noord Nederland

Zaterdag 3 februari waren de Noord-Nederlandse Kampioenschappen tot 12 jaar én tot 18 jaar in Oude Pekela.
In de kampioenschappen onder de 12 jaar mochten zowel Milan Kösters als Gabriël Cotorobai het hoogste podium beklimmen deze dag. Milan wist vakkundig al zijn partijen winnend af te sluiten en kampioen te worden uit een poule met maar liefst 13 deelnemers! Na ook vorige week het goud te winnen kunnen we stellen dat dit jonge talent op de goede weg is!
Gabriël was ook goed op dreef. Hij wist alle partijen te winnen behalve van clubgenoot Mike Kösters. Maar door een hoger punten aantal mocht Gabriël goud meenemen en moest Mike genoegen nemen met brons, wat overigens ook een goede prestatie is.
Voor de andere judoka’s die meededen een mooie ervaring. Geen medailles maar wel prima judo partijen gedraaid.