Hunebedtoernooi Borger – 4 november 2023

Mooi en sterk judo van onze judoka’s in Borger. Dat ze een mooie ontwikkeling doormaken werd vandaag weer bevestigd. Met maarliefst 10 podiumplekken van de 13 deelnemers waren de coaches zeer tevreden.
Wat vooral mooi was om te zien is dat er aanvallend en zelfverzekerd gejudood werd. Zowel linkse als rechtse technieken en er werd ook gewonnen in newaza (grondjudo). Iets waar we het afgelopen half jaar veel op hebben getraind.
De volgende medailles werden behaald:
🥇Meike Zandstra, Engbert Lubbelinkhof en Gabriël Cotorobai
🥈Janine Mensink, Nout Schlepers, Vince Lubbelinkhof
🥉Zeger Praas, Amarins Praas, Dirk Bongers
🏅Vajénn Post
Vandaag niet in de prijzen maar minstens zo hard gestreden: Alejandro Mulder, Teun Bongers, Milan Sieben (judo ver. Harai Goshi) en Wessel Praas.